Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος " Αρχαία Μεδεώνα " ευχαριστεί και υπόσχεται....




    Την εορταστική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων και των εορτών είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν αρκετοί συγχωριανοί μας αλλά ιδίως τα παιδιά του χωριού μας , ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχαία Μεδεώνα!
Με συμμετοχή που ξάφνιασε και ξεπέρασε κάθε προσδοκία απο πλευράς διοργανωτών , πραγματοποιήθηκε η μονοήμερη εκδρομή του Συλλόγου στο Μύλο των Ξωτικών και στα Τρίκαλα! Μικροί και μεγάλοι έδειξαν κάθε στιγμή να απολαμβάνουν την ατμόσφαιρα του χωριού αλλά και την όλη εκδρομή και δεν σταμάτησαν να φωτογραφίζονται με τα παιδιά τους σε κάθε σημείο του Μύλου! Άτομα κάθε ηλικίας συνέδραμαν στην προσπάθεια του Συλλόγου και συνεχώς έδιναν συγχαρητήρια
στα άτομα του πολιτιστικού , ενώ δεν σταματούσαν να ρωτάνε για το πότε σκοπεύει ο Σύλλογος να πραγματοποιήσει την επόμενη σχετική του δραστηριότητα!  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εισπράττοντας την αγάπη όλων νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους τους συγχωριανούς που ανταποκρίθηκαν και στήριξαν με ενθουσιασμό την απόδραση αυτή  και υπόσχεται πολύ σύντομα νέες δραστηριότητες που θα ικανοποιήσουν μικρούς και μεγάλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου